Nejprodávanější indika na eshopu

Dnes se s námi podívejte na tento krátký článek věnovaný nejprodávanější indice (cannabis indica) na e-shopu happyseeds.cz.

Rostliny z rodu konopí se obecně rozdělují na tři druhy a to indika, sativa a hybrid. Indiky jsou rostliny s kratší dobou květu, dobře se větví a většinou jsou velmi vyhledávané pro terapeutické účely díky vyváženějšímu obsahu kanabinoidů THC a CBD.

Naproti tomu rostliny z řad sativ vynikají svým vysokým obsahem psychoaktivního THC, jsou vyššího vzrůstu a dozrávají mnohem později.

Hybrid není nic jiného než kombinace indiky a sativy v různém poměru. Jak již bylo řečeno indiky jsou velmi oblíbené pro medicínské účely a tak se není čemu divit, že i nejprodávanější odrůda na našem e-shopu je právě indika. Je to indika od semenné banky Happy seeds s názvem Critical Northern Light.

Co je to indika?

Indika neboli konopí indické je rostlina menšího vzrůstu s širokými tmavě zelenými listy. Doba květu je obvykle kratší než u sativních odrůd konopí a to průměrně 6 - 8 týdnu podle konkrétní vámi zvolené odrůdy. Indika je vyhledávanou odrůdou z důvodu, že její květy dokážou způsobovat hluboké relaxační účinky. Konopí z rodu indika dokáže ulevovat od bolesti, od nevolnosti, navodit pocit únavy a má sedativní a relaxační účinky.

Jaká je nejprodávanější indika na eshopu happyseeds.cz?

Nejprodávanější odrůdou konopí je indika s originálním jménem Critical Northern Light. Jedná se o čistou indiku, která byla vyšlechtěna křížením oblíbeného Criticalu a známé odrůdy Northern Light. Tato odrůda konopí má dobu květu okolo 8 týdnů a dosahuje výšky kolem 1,50 m. Díky zkřížení medicínské odrůdy Northern Light s velmi výnosnou odrůdou Critical je tato indika velmi vhodná k terapeutickým účelům.

Critical Northern Light je typická indika, kterou na našem e-shopu zakoupíte ve feminizované verzi v balení po 3, 5 a 10 semenech.