10 nejprodávanějších odrůd konopí na našem e-shopu za rok 2017

V tomto článku jsme si pro vás připravili seznam deseti nejprodávanějších odrůd konopí za rok 2017. Jedná se o semena konopí jak ve feminizované tak v automatické verzi, která kupovali naši zákazníci nejčastěji a v největším počtu.

Mezi nejprodávanější semena marihuany v našem internetovém obchodě se dostaly dvě odrůdy konopí od Happy seeds, což nás velmi potěšilo a dalo impulz k tomu abychom rozšířili nabídku semen od Happy seeds o další zajímavé odrůdy. Nově u nás tak můžete zakoupit Happy Blueberry Auto, Happy Diesel v automatické verzi nebo feminizovaná semena odrůdy, která vznikla spojením dvou kmenů: Critical a oblíbeného Northern Lights. Semena konopí od Happy seeds si získala svou popularitu díky vysoké kvalitě v poměru k nízké férové ceně.

Na dalších místech můžete najít oblíbené odrůdy od DNA Genetics a Reservy Privady, které jasně ukazují, že za kvalitní genetiku si naši zákazníci neváhají připlatit. Mezi dalšími nejprodávanějšími odrůdami jsou léty prověřené odrůdy jako je Northern Light, Afghan Kush nebo mezi lidmi tolik oblíbený Skunk.

Podívejte se s námi na seznam a základní informace o nejprodávanějších semenech konopí za uplynulý rok 2017 a nechte se inspirovat zákazníky, kteří u nás nakupují.

Happy AK-47 Auto

 

Rodokmen: Low Ryder 2 x Ak – 47

Pohlaví: samonakvétací

Značka: Happy seeds

 

Semena odrůdy Happy AK-47 v autoflowering verzi jsou nejprodávanějším produktem v našem internetovém obchodě. Jedná se o semínka ve feminizované a zároveň samonakvétací verzi, která jsou pro mnoho lidí volbou číslo jedna do venkovního prostředí (zahrad, skleníků) v oblasti mírného pásma. Happy AK-47 Auto je klasická indika menšího vzrůstu, která dorůstá do výšky max okolo 1 m.

OG Kush

 

Rodokmen: Chem Dawg

Pohlaví: feminizované

Značka: Reserva Privada

 

OG Kush od Reservy Privady je jednou z nejvyhledávanějších odrůd na celém světě, hlavně pak v USA. A tak se není čemu divit, že i u nás se dostal OG Kush do první desítky nejprodávanějších semen marihuany. Rostlina OG Kush ve feminizované verzi je indika s kratší dobou květu okolo 9 týdnů a díky vysokým výnosům se stala vyhledávanou odrůdou rekreáčních pěstitelů i pacientů, kteří užívají konopí k terapeutickým účelům. OG Kush je oblíbenou odrůdou, která nikdy nezklame a již mnohokrát v historii získala cenná ocenění v mnoha kategoriích.

Big Bud XXL

 

Rodokmen: Big Bud

Pohlaví: feminizované

Značka: Ministry Of Cannabis

 

Pověstná odrůda Big Bud XXL ve feminizované verzi z produkce holadské seed banky Ministry Of Cannabis. Tato odrůda je známá především pro své vysoké výnosy a do podvědomí lidí se vryla svými povznášejícími relaxačními účinky, které tato odrůda umí sprostředkovat a tak určitě stojí za vyzkoušení. Jedná se o rostlinu nižšího vzrůstu z řad indik, která je vhodná na pěstování indoor, outdoor, ve skleníku ale i na síti (SCROG).

 

Domina with Bubble gum

 

Rodokmen: Black Domina x Bubble Gum

Pohlaví: feminizované

Značka: Happy seeds

 

Další odrůda od Happy seeds tentokrát ve feminizované verzi, která se stala za jediný rok jednou z nejprodávanějších odrůd v našem obchodě www.happyseeds.cz. Kombinací Black Dominy a ovocného Bubble Gumu vznikla odrůda, které jsme dali trefný název Domina with bubble gum. Od konopných semen této odrůdy lze očekávat kompaktní rostliny, které díky kratší době květu dozrávají i v zemích s vyšší nadmořskou výškou. Semena od Happy seeds jsou pro vás dovážena ze slunného Španělska. Domina with Bubble gum je další velmi povedenou odrůdou, která se pyšní španělskou genetikou, kterou můžete u nás zakoupit za české ceny.

Chocolope

 

Rodokmen: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze

Pohlaví: feminizované

Značka: DNA Genetics

 

Sativa nazývaná Chocolope je opravdovou legendou a chloubou šlechtitelů z DNA Genetics. Jedná se o odrůdu konopí, která vždy uspěla na každé soutěži, které se zúčastnila a je mnohonásobná vítězka cenných ocenění na Cannabis Cupu i dalších soutěžích a tak jsme neváhali ani chvilku a zařadili ji i do naší nabídky. Každý kdo miluje pověstnou sílu sativ má zde se semínky Chocolope šanci na úspěch, protože se jedná o sativu s velmi krátkou dobou květu a to pouhých 9 týdnů.

Afghan Kush Ryder

 

Rodokmen: Afghan Kush x Ruderalis

Pohlaví: samonakvétací

Značka: World Of Seeds

 

Původní odrůda Afghan Kush v samonakvétací verzi od šlechtitelů z World Of Seeds. Tato odrůda se stala velmi prodávanou díky svému vysokému obsahu THC a velikým výnosům, kterými jsou odrůdy z kmene Kush vyhlášeny. Afghan Kush Ryder vznikl postupným zkřížením indikové odrůdy Afghan Kush s rostlinou z kmene Ruderalis, která je typická pro všechny odrůdy marihuany v samonakvétací verzi. Díky tomu rostlina začne kvést v závislosti na svém stáří a ne změně světelné periody jako je tomu u feminizovaných semen konopí.

Lemon Skunk

 

Rodokmen: Skunk

Pohlaví: feminizované

Značka: DNA Genetics

 

Lemon Skunk od DNA Genetics je další odrůdou konopí u které převládá sativní gen a i tak lze očekávat krátkou dobu květu jen okolo 8 týdnů. Díky krátké době květu, kvalitní genetice, vysokým výnosům a vůní typickou pro skunk navíc s citrusovými podtóny se stala tato odrůda již po několikáté v řadě naší nejprodávanější odrůdou. Velmi populární je Lemon Skunk i v cizině, kde nasbíral mnoho cen a stal se neprodávanější odrůdou už v roce 2009. Semínka této odrůdy nezklamou žádného milovníka skunku a dostane vás svou silnou výraznou vůní.

Cole Train

 

Rodokmen: Jasmine x Train Wreck

Pohlaví: feminizované

Značka: Reserva Privada

 

Reserva Privada jako jednou z mála seed bank, která vlastní licenci pro pěstování lékařské marihuany a tak není divu, že produkuje léta odrůdy používané na terapeutické účely po celém světě. Jednou z nich je i Cole Train, který se vyznačuje krátkou dobou květu a vysokou odolností proti plísním a ostatním škůdcům, kterou ocení především začátečníci v oboru šlechtění. Rostlina je také schovívavá k začátečnickým chybám a je schopná absorbovat ohromné množství živin, takže pokud šlechtitel pochybí s hnojením tato rostlina mu ledasco odpustí.

Northern Light Blue

 

Rodokmen: Northern Light x Blueberry

Pohlaví: feminizované

Značka: Delicious Seeds

 

Semena odrůdy Northern Light Blue od španělské konopné banky Delicious Seeds se stala velmi populární díky kombinaci dvou světově nejúspěšnějších kmenů a to Northern Light, který je vyhledáván pro svůj vyvážený poměr CBD a THC a oblíbené Blueberry. Klasická indiková odrůda Northern Light Blue ve feminizované verzi vás překvapí svojí svěží vůní a vysokými výnosy. Můžete očekávat robustní rostlinu s krátkou dobou květu, vysokým podílem THC a velikými výnosy.

Florida Lemons

 

Rodokmen: Florida OG x Lemon Skunk

Pohlaví: feminizované

Značka: DNA Genetics - Grow Your Own

 

Poslední odrůdou, která se dostala mezi nejprodávanějších deset je Florida Lemons od šlechtitelů z DNA Genetics z kolekce Grow Your Own. Tato kolekce GYO vznikla za záměrem, aby semínka byla cenově dostupná pro více zákazníků. Jde tedy o semena za nižší ceny než běžně nabízená semena konopí od DNA Genetics a možná i právě proto se dostala Florida Lemons mezi nejprodávanější. Jedná se o odrůdu u které dominuje indika a díky zkřížení populární Floridy OG a Lemon Skunku můžete očekávat stabilní rostliny, které produkují velké množství květů a silně voní.