Dna Genetics - seedbanka podporovaná známými osobnostmi z celého světa

Dna Genetics odstartovali svůj růst na konci 80.let ve slunné Kalifornii. Později zjistili, že v Kalifornii nejsou tak dobré podmínky pro pěstitele konopí jako v té době v evropském Amsterdamu a tak se rozhodli společnost založit tam. Název společnosti vznikl z iniciálů křestních jmen a genetiky jako základu všeho živého na tom to světě. Mnoho linií pochází z klonů (řízků, sazenic) konopí, které se předávali mezi Kalifornskými pěstiteli dávno před legalizací lékařské marihuany.

Jelikož se firma již od svého vzniku zaměřuje hlavně na prodej semen konopí, není divu, že má dnes v nabídce desítky originálních odrůd konopí. Kromě samotného prodeje semínek se firma DNA Genetics zaměřuje i na provozování výdejen lékařské marihuany a rekreačních produktů z konopí. Takovéto coffeeshopy najdete také v Amsterdamu a zakoupíte v nich legální konopí a ostatní produkty z něj. Druhy marihuany, které prodávají si sami šlechtí a jsou ve většině případů tím kdo určuje celou genetickou linii.

Nejznámější druhy konopí od DNA Genetics

Mezi semínky z této společnosti najdete ty nejvýnosnější a nejlepší outdoor odrůdy konopí, zároveň však v jejich nabídce najdete pro milovníky pěstování ve vnitřních prostorech. Mezi jejich odrůdami opravdové skvosty jako známý Sour Diesel, OG Kush či třeba samonakvétací odrůda 60 Day Wonder. DNA ale dokáže produkovat také čistě své úspěšné linie odrůd jako známá LA Confidential, Martian Mean Green nebo třeba Chocolope. Mezi modely marihuany, které vstoupili do povědomí teprve nedávno patří například R.K.S., Banana sorbet, Strawberry banana nebo nejsladší odrůda konopí Tangie.

Semena marihuany od DNA Genetics jsou opravdovou zárukou kvality a rozhodně nezklamou žádného sběratele.

 

DNA Genetics za přispění do konopného průmyslu vyhrála přes 150 různých ocenění po celém světě. DNA Genetics také vyhrála proslulý High Times

10 nejlepších odrůd roku více než pětkrát a je jedinou seedbankou, která získala ocenění v každé kategorii High Times Cannabis Cup a byla také v roce 2009 pozvána do Síně slávy ( High Times Seedbank Hall of Fame). Na soutěžích patří stupně vítězů prostě odrůdám konopí od DNA Genetics.

cultiva_2011

Tato seedbanka patří k nejvíce známým bankám po celém světě. Především se chlubí velkou popularitou v Holandsku a Americe, kde vznikají obchody v kterých DNA Genetics prodává kromě semínek konopí svojí kolekci oblečení a různých doplňků.

V současnosti spolupracují s kolegy, kteří zůstali v daleké Kalifornii a tak dali vzniknout také značce semen s názvem Reserva Privada a i zcela nové kolekci Crockett Family Farms, které spolu s nimi tvoří nabídku semen konopí od DNA Genetics

Tato známá seedbanka se pyšní velikou podporou v čele se známými osobnostmi z řad uživatelů či příležitostných kuřáků konopí. V čele nemůže chybět americký rapper Snoop Dogg následovanými dalšími celebritami jako např. Wiz Khalifa a Xzibit.

snoopdogg_wizkhalifa

V naší nabídce semen od DNA Genetics jsou k dostání jak semena v regulérní verzi tak feminizovaná. V poslední době do své nabídky také zařadili několik samonakvétacích semen marihuany a připojili se tak k dalším seedbankám, které si uvědomili přínos samonakvétacích (autoflowering) odrůd. 

Upozornění ! Veškeré informace z tohoto článku slouží jen ke studijním účelům a neslouží jako návod či podporování kriminální činnosti. Veškeré informace smějí být užívány pouze v rámci zákona. Upozorňujeme, že výsev a pěstování konopí s obsahem THC větším než 0,3% není v České republice možné. Informace zde v žádném případě neslouží jako návod k protizákonnému chování.