Delicious Seeds - kvalitní genetika ze slunného Španělska

Konopná banka Delicious Seeds vám posílá kvalitní, čerstvá semínka k nám do České Republiky z nedalekého Španělska. Delicious Seeds je zde proto, aby poskytla potěšení a kvalitu všem milovníkům konopí. Semena konopí této Španělské seed banky dnes běžně zakoupíte u Českých prodejců a tak není divu, že sex objevila v nabídce i našeho e-shopu. 

Tato banka se již od roku 2010 specializuje na produkci špičkových konopných semen s prvotřídní genetikou. Dnes již populární seedbanka Delicious Seeds vstoupila na scénu v roce 2010 s několika výhrami z Cannabis Cupů. V zahraničí se může pyšnit několika úspěšnými odrůdami jako třeba všemi milovaná indika Sugar Black Rose, převážná sativa s úžasnou vůní Caramelo nebo oblíbený hybrid se zajímavými výnosy Sugar Candy.

Díky široké škále feminizovaných konopných odrůd, si dokáže vybrat opravdu každý. Delicious seeds také vytvořili dvě formy svých největších šampionů v extra rychlé verzi, které najdete v kategorii F1-Rapid. Za zmíňku určitě stojí i několik zajímavých odrůd v samonakvétacích verzích jako třeba La Frutta di Venus nebo perfektní sativa Critical Neville Haze Auto. V nabídce najdete také pár známých modelů jako třeba Critical Jack Herer. Své odrůdy ale firma Delicious seeds stále zdokonaluje a tak se v budoucnu máme určit na co těšit.

V roce 2017 se tato seed banka rozhodla jít vstříc novému trendu a začala také s produkcí CBD semen konopí. Tato semínka se vyznačují vyváženým poměrem THC:CBD. Pro vaši snadnější orientaci a přehlednost si pro vás tato španělská banka připravila přehlednou tabulku odrůd seřazeních podle různých kritériích viz.obr

delicious-seeds

Upozornění ! Veškeré informace z tohoto článku slouží jen ke studijním účelům a neslouží jako návod či podporování kriminální činnosti. Veškeré informace smějí být užívány pouze v rámci zákona. Upozorňujeme, že výsev a pěstování konopí s obsahem THC větším než 0,3% není v České republice možné. Informace zde v žádném případě neslouží jako návod k protizákonnému chování. Pokud si i přesto chcete nabídku konopných semen Delicious seeds prohlédnout, určitě se podívejte do naší kategorie věnované této Španělské seed bance.