Semena konopí pro seniory

Semena konopí si může každý senior obstarat z mnoha zdrojů avšak pokud jste starší člověk je to poněkud obtížnější. Důvodů může být hned několik.

Mnozí starší lidé nemají přístup k internetu a tak ani netuší kde semena konopí koupit. Přitom pro spoustu seniorů je konopí součást jejich každodenního života protože nejen, že dokáže ulevit od bolesti, ale také jim dokáže zpříjemnit život ve stáří. Pokud jako senior bydlíte ve velkém městě jako je Praha nebo v krajských městech dají se už semena běžně zakoupit ve specializovaných prodejnách. Semena konopí pochází často z Holadska a jedná se o šlechtěné odrůdy, které se prodávají z pohledů seniorů za vysoké ceny. Pokud, ale senior žije mimo město na vesnici nebo v malém městě je to velice obtížné a tak jsou senioři odkázáni mnohdy jen na semínka zdarma, kterými je obdaruje hodný soused.

Z důvodu, že senioři a starší lidé mají problém semena obstarat nebo jsou pro ně příliš drahá vznikly po České republice různá sdružení, která rozdávají semena konopí zdarma právě seniorům. Často je zaslání semen konopí spojené s nějakou povinností. Senioři, kteří mají zájem o konopná semena musí zaslat vyplněnou žádost o semínka, souhlasit a čestně potvrdit, že konopí bude užívané pouze pro vlastní léčebné účely a zaslat obálku se známkou. Po té je žádost vyhodnocena a semena jsou jim zaslána.

Je to další krok k postupné legalizaci a ukázka toho, že marihuana rozhodně nepatří na seznam zakázaných omamných látek, ale jak ukazuje opět čas má mnoho zdravotních benefitů. Mnozí z nás pěstují konopí na masti, domácí konopné oleje, čaje, na kouření a dnes na velmi oblíbenou vaporizaci. Nejjednoduší je si konopí vypěstovat doma nebo na vlastní zahradě, ale je na čase aby nám toto bylo umožněno a mohli jsme všichni užívat benefity konopí bez porušování zákonů České republiky.