Nejprodávanější samonakvétací semínka marihuany

Pokud hledáte seznam nejprodávanějších autoflowering nebo-li samonakvétacích semínek marihuany tak zde pro vás máme pár tipů. Samonakvétací semena konopí v tomto seznamu patří mezi nejprodávanější a nejvyhledávanější odrůdy našimi zákazníky. Pokud i vy chcete vyzkoušet tato zákazníky ověřená semínka marihuany navštivte náš kategorii semena konopí na našem e-shopu.

Co jsou to samonakvétací semena konopí?

Samonakvétací semena konopí známá pod anglickým názvem autoflowering jsou semínka odrůd, které končí svůj životní cyklus obvykle během 3 měsíců. Rostlina v samonakvétací verzi začíná kvést automaticky vzhledem ke svému věku a jsou to tak ideální rostliny do mírného pásma. Většina samonakvétacích odrůd konopí je zároveň feminizovaná a je tomu i tak v případě námi nabízených samonakvétacích semen.

Jaký je rozdíl mezi samonakvétacími a feminizovanými semeny konopí?

Společným znakem samonakvétacích a feminizovaných semen je, že v obou případech můžeme očekávat pouze samičí úrodu rostlin což je ve většině případů žádoucí. Samičí rostliny konopí produkují palice poseté pryskřicí, která je velmi vyhledávaná pro lékařské i rekreační účely. Tato pryskyřice je nositelem látek známých jako kanabinoidy mezi které patří např. THC, CBD nebo CBG. 

Hlavním rozdílem mezi feminizovanými a samonakvétacími semeny marihuany je ten, že feminizované rostliny potřebují změnu světelné periody, aby začaly kvést. U samonakvétacích odrůd konopí je tomu jinak a rostlina začíná kvést sama vzhledem ke svému stáří a nepotřebuje tak změnu světelného cyklu. Tuto věc ocení hlavně pěstitelé, kteří žijí v mírném podnebném pásmu s kratšími léty. Další výhodou pro kterou jsou vyhledávána semena samonakvétacích odrůd je ta, že mají menší vzrůst a tak jsou ideální volbou na pěstování na balkóně nebo ve skleníku.

Přehled tří nejprodávanějších odrůd samonakvétacích semen konopí

Happy AK-47 Auto

Happy AK-47 Auto je odrůda konopí od české seed banky Happy seeds. Semena pochází se slunného Španělska kde prošla pečlivou selekcí a nyní vám je seed banka Happy seeds může nabídnout za lidové české ceny. Možná i díky poměru cena kvalita se tyto semena stala nejprodávanějšími samonakvétacími semeny na našem e-shopu. Happy AK-47 Auto je typická indika s bohatým výnosem v samonakvétací verzi.

Critical Jack Herer Auto

Critical Jack Herer je velmi populární sativa od Španělské seedbanky Delicious seeds tentokrát v oblíbené samonakvétací verzi. Tato sativa v samonakvétací verzi je oblíbená pro svou sílu a krátký životní cyklus který končí po 60 dnech. Ideální pro všechny fanoušky konopí, kteří chtějí vyzkoušet silnou sativu, která je hotova za krátký čas.

Autopilot XXL

Tato indika v samonakvétací verzi je velmi vyhledávanou odrůdou díky svým výnosům a velmi krátkému životnímu cyklu. Autopilot XXL je výnosná odrůda konopí, která je známá spoustě fanoušků konopí ve své feminizované verzi pod názvem Big Bud XXL. Jedná se o jednu z nejoblíbenějších a nejprodávanějších odrůd semenné banky Ministry of Cannabis.